Winkelen

Vier wijken en twintig buurten. Dat is waar Deurne uit bestaat en elke buurt heeft zijn eigen kenmerken en een eigen identiteit. Die identiteit wordt versterkt door onze ondernemers en lokale handelaars die in deze wijken actief zijn.

Vooral op het gebied van lokale winkels en onze markten is er nog veel mogelijk. Met evenementen in de winkelbuurten en op onze markten willen we hen groeimogelijkheden bieden en het winkelen voor jou aangenamer maken. Omdat jij als inwoner van Deurne uiteindelijk moet kunnen profiteren van de mogelijkheden rond het winkelen is vooral jouw mening van belang.

Heb je suggesties die met winkelen te maken hebben, mogelijke evenementen of onderwerpen die met de markt te maken hebben? Deel dan je suggesties vooral op het platform voor en door de inwoners van Deurne.

Door samen te werken aan mogelijkheden en winkeliers in het zonnetje te zetten, kunnen we ervoor zorgen dat elke wijk van Deurne de eigen identiteit kan behouden en verder kan ontwikkelen in de toekomst.

Winkelen

Suggesties

Langere openingsuren voor de bancontact KBC op de Gallifortlei.

Proefproject met statiegeld voor blikjes zoals in Brussel (in samenwerking met Fostplus).
Plaatsen van automaten waar je voor een blikje een bon van 5 eurocent krijgt. Die kun je inwisselen in de horeca of in bepaalde winkels.

Een reuze rommelmarkt met kraampjes in het Rivierenhof zelf!

Leuk idee om eens een zondag alle winkels in Deurne open te hebben. Een lokaal antwoord op de opening op zondag van Wijnegem Shopping Center.

megaphone-icon Nieuwe suggestie?