Verenigingsleven

Het verenigingsleven in Deurne is zeer gevarieerd en dat heeft onder andere te maken met de subsidies voor sportverenigingen. Genoeg in beweging blijven in belang voor jong en oud én draagt bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen.

Sport is teamsport maar sport is ook de zwemvijver Boekenberg en de ijsbaan in Deurne. Het is belangrijk dat we aandacht blijven houden voor de mogelijkheden om te sporten in Deurne en tegelijkertijd kritisch blijven kijken naar de invulling van de mogelijkheden en subsidies.

Uiteindelijk gaat het om de bevolking van Deurne zelf. Laat daarom vooral jouw suggesties hier achter zodat andere inwoners van Deurne hierop kunnen reageren en we samen kunnen werken aan de mogelijkheden in de toekomst.

Sport is een belangrijk onderwerp en als gemeenschap zorgen we ervoor dat er ook in de toekomst genoeg opties zijn voor de mensen die willen sporten. Wil je niets missen van Deurne Spreekt? Volg ons dan ook via Facebook.

Verenigingsleven

Suggesties

Meer activiteiten ik het Rivierenhof. Bootjes of de vijver of kajak in dat klein riviertje dat erdoor loopt.

Onze zoon volgt op zaterdag reeds basketbal in de G- sport. Maar we hebben nu ook ondervonden dat hij kan genieten van een badmintonspel op zijn manier. Is er aan de kant van Deurne – zuid een badmintonclub die ervoor openstaat om richting G- sport te gaan (of het misschien al is ). Een spelletje op een zondagnamiddag voor ons mannen lijkt me wel tof.

Kan er een Nordic Walking club opgericht worden?
megaphone-icon Nieuwe suggestie?