Horeca

De horecamogelijkheden vormen een groot deel van de ambiance in Deurne. Goed eten en drinken, een stapje zetten in het nachtleven, maar ook terrasjes zorgen voor een gezellige sfeer en trekken mensen aan.

Ook voor de inwoners van Deurne is de horeca van belang. Om even bij te praten met een kopje koffie of snel eten afhalen op de drukke dagen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de horeca rekening houdt met de plaatselijke bevolking zodat er optimaal samengewerkt kan worden.

Heb je suggesties met betrekking tot de horeca in Deurne? Zijn er bepaalde objecten die niet optimaal benut worden of moeten er juist meer horecaondernemers aangetrokken worden volgens jou?

Deel vooral jouw mening hier op ons platform zodat wij als inwoners van Deurne kunnen werken aan een betere toekomst met horecabedrijven die het gezicht van Deurne naar buiten kunnen vormen op de positiefst mogelijke manier.

Horeca

Suggesties

Een pop-up restaurant met échte oude boerenkost zoals onze grootouders maakten… en dit liefst aan democratische prijzen.

Een map van Deurne met alle restaurants op, eventueel met beoordeling bij.

Een kroegentocht met alleen maar streekbieren.

Meer zaken in Deurne waar je iets lekker veganistisch of vegetarisch kan krijgen.

Een café naar het voorbeeld van Bar Brul & Café Josee in Borgerhout. Een bestaand café doen heropleven waar jong en oud hun gading vinden. Bij voorkeur met een groot terras voor in de zomer.

Ik denk dat heel veel mensen uit de buurt hier een taverne of zelfs alleen al een terras in het Bisschoppenhofpark enorm zouden toejuichen. Was er een paar jaar geleden en had veel te doen in de zomer, dus mag gerust een tijdelijk iets zijn, een pop-up terras. Lekker chillen bij een tas koffie of glaske fris, eventueel snackske erbij en de kindjes in de speeltuin. Zaaaaaalig.

Tijdens de zomermaanden mis ik een gezellige (zomer)bar in Deurne waar er, bijvoorbeeld na het werk, iets gedronken kan worden.

megaphone-icon Nieuwe suggestie?