Cultuur

Deurne is meer dan een district in Antwerpen, het heeft een eigen identiteit en verhaal. Om dit te benadrukken is het belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan cultuur in al zijn vormen.

Musea, toerisme en erfgoed zijn in dit opzicht erg belangrijk, maar ook culturele evenementen, verenigingen en kunstenaars verdienen de aandacht. Wist je bijvoorbeeld dat er subsidiemogelijkheden zijn voor culturele verenigingen die gebruikt kunnen worden om de culturele elementen in Deurne te versterken?

We horen graag je suggesties die betrekking hebben op de cultuur in en rond Deurne. Door samen te werken als inwoners van Deurne kunnen we ervoor zorgen dat onze eigen identiteit behouden blijft en dat ons verhaal verteld wordt.

Deel vooral je mening op ons platform zodat de inwoners van Deurne aan de slag kunnen gaan en de mogelijkheden kunnen verkennen. Vergeet niet onze Facebookgroep te volgen om op de hoogte te blijven van culturele evenementen en activiteiten.

Cultuur

Suggesties

Meer keuze omtrent het uur waarop je mag trouwen in Deurne… momenteel is dat standaard vanaf 10uoo. Ik denk dat er veel mensen liever rond de middag of zelfs in de vroege namiddag hun wettelijk huwelijk zouden hebben.

Een rondleiding voor (nieuwe) inwoners van Deurne in het Districtshuis. Zo zien we ook eens de andere kant i.p.v. alleen de loketten of de trouwzaal.

megaphone-icon Nieuwe suggestie?